Oud Zeikwijf

donderdag 29 oktober 2009

Moordbusiness

--- LINK ---

4 opmerkingen:

  1. Nou met dit soort lieden heb ik dan dus geen medelijden.
    Dus het heet angolagate, deze affaire?
    ik zou zeggen stuur ze dan naar de Angolagevangenis in Lousiana, kunnen ze daar eens lekker nadenken over hypocrisie en zich verheven voelen boven die arme sloebers.
    Eenmaal in real life tussen de arme sloebers en in de real life piste van een gladiatorshow met echte stieren komen ze denk ik pas met hun voetjes weer op aarde terecht.


    Goed vind ik het. Eindelijk zogenaamd onaantastbaren die worden aangepakt, ik hoop dat het een trend is.
    Laten we eerst maar eens kijken of de trucjes van Karadzic in zijn voordeel uitwerken of niet. Bah ik word misselijk van die arrogante lui.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uiteindelijke wint toch altijd het goede van het kwade, dat zie je maar weer. Ahem. Uche, uche. (Ben verkouden, hopelijk is het niet de dodelijke Mexicaanse griep).

    Assyma, als je boos moet worden op iedere arrogante oplichter die niet wordt bestraft, dan heb je nog een hoop te doen.

    In de USA worden wel regelmatig politici en steenrijke zakenlui naar de gevangenis gestuurd. Dat vind ik dan wel weer tof van dat land. In Nederland en Duitsland zijn we nog lekker klef en hypocriet. Schelden op Berlusconi omdat hij een wet wil invoeren die hem onaantastbaar maakt, terwijl zo een wet in de andere EU-landen Gang und Gebe ist.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Bob
    Wees blij dat ik boos ben, ik kom eindelijk weer tot leven...
    ik lees deze blogs van zeikwijf dan ook alleen om het bloed weer lekker te voelen koken in mijn lijf...
    ik kook dus ik leef;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ach, mijn reactie op 'Genade' kan net zo goed onder 'Moordbusiness'. Vanochtend de om genade smekende Theo herdacht die vermoord, en als oud vuil met een boodschappenbriefje op de borst, op een morsig Amsterdams trottoir achterbleef.
    Straks wordt de gracht gedregd om Mai S. van betonblokken te ontdoen - waarom al die moeite voor de Sloterplas?
    Leuk zo'n raadsel om een herfstige dag op te fleuren. Ik kan nog een paar, minder bekende, namen noemen voor de vrouwelijke pornoauteur. Op het platteland is het hip om sexuele fantasieën aan elkaar te bloggen. En er worden studiereisjes naar de stad gemaakt. Op betonnen klompen.

    BeantwoordenVerwijderen