Oud Zeikwijf

dinsdag 13 oktober 2009

Dreiging

Niet zo ongeduldig, ja. Handwerk duurt iets langer maar dan heb je ook iets origineels.

---LINK---

41 opmerkingen:

  1. Ik houd wel van lange vrouwen. En ook van mooie. En ook van slimme vrouwen. En ook van kleine. Ze moeten natuurlijk niet slimmer zijn dan ik, tenminste niet de hele tijd. Af en toe mag wel.

    Ik moet eens heel diep nadenken of ik mij wel eens bedreigd heb gevoeld door een vrouw. Ik geloof het niet. Dat ligt er waarschijnlijk aan dat er maar weinig vrouwen zijn die hun betere positie gebruiken om je onderuit te halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik behoor niet tot de gebekte vrouwen, dus door mij zullen mannen zich heus niet bedreigd voelen ;)))
    Ook denk ik dat alle mannen een ander oordeel hebben wat ze aan een vrouw slim vinden of mooi.. geen vrouw is hetzelfde en ook geen man is t zelfde. Pfff.. kijk zelfs slim kun je zijn in bepaalde aspecten maar dat hoeft niet overal in te zijn toch?
    Nou ja..t zal mij een worst wezen ook.. Mannen mogen zijn wie ze zijn dus ik ook.

    Wat zijn synapsen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Synapsen zijn contactpuntjes in je hersenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je Bob, daar komt zeker het woord Snappen vandaan?Ik snap het;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Natuurlijk houden (heteroseksuele) mannen niet van catwalk-vlees. De catwalk is immers een uitvinding van homoseksuele modeontwerpers. Die willen het liefst jongens jurkjes aan doen. Maar omdat zulks geen succes oplevert in de conformistische wereld waarin wij leven, hebben modeontwerpers een schoonheidsideaal ontworpen waarin vrouwen op jongens lijken.

    Maar goed. Naar Wat Vindt Nederland... moet je eigenlijk niet kijken, als je dit soort dingen wilt weten. Mannen vinden lange vrouwen helemaal niet bedreigend. Mannen vinden vrouwen die langer zijn dan zij bedreigend. Zoals ze ook vrouwen bedreigend vinden die slimmer zijn dan zij, beter kunnen timmeren dan zij, of meer hondenrassen aan plukjes haar kunnen herkennen. Tenminste, als zij dat voor zichzelf belangrijk achten. Wanneer een man 1 meter 80 is en daar de nodige eigenwaarde aan ontleent, dan zal hij zich bedreigd voelen door een vrouw die groter is. Haalt hij zijn eigenwaarde niet uit zijn lengte, maar uit zijn vermogen om uit hondenhaarsamples het ras te determineren, dan zal hij zich bedreigd voelen door een vrouw die dat nog beter kan dan hij. En niet door een vrouw die langer is dan hij.

    Kortom. Mannen voelen zich bedreigd door vrouwen die uitblinken in iets waarin zij zelf uitblinken. De Nederlanders zijn een lang volk. In deze tijden van herleefd nationalisme is dat een belangrijk stukje identiteitsgebeuren. Dat is denk ik wat je hieruit mag afleiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou, ik heb wel regelmatig meegemaakt dat mannen zich door mij bedreigd voelden en dat is niet omdat ik lang ben want dat ben ik niet.

    OZ, ik proefde in je stuk een beetje een ouderwets feministisch sfeertje, anti-man bedoel ik. Ligt dat aan mij?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja, dat meende ik ook te proeven, een ouderwets feministisch anti-man-sfeertje. Gelukkig is het door een vrouw geschreven en hoef ik het dus niet serieus te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben nu aan het lezen in Oom Oswald van Roald Dahl (in het Nederlands ja)

    De hoofdpersoon beweerde dat hij lange vrouwen geweldig vond in bed, vooral als ze ook nog eens sterk zijn.
    Hij had ook gemerkt dat alle vrouwen vallen voor dwergen, voor mannen van ongeveer een meter hoog, liefst ook nog foeilelijk. Vrouwen zouden mannelijke dwergen onweerstaanbaar vinden.
    Ik denk dat dat waar is.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja, maar dat komt doordat bij een dwerg de penis groter lijkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Marjan,, niet alle vrouwen over een kam scheren nu he.. want ik vind mannen kleiner dan ikzelf ben niet aantrekkelijk. Een vrouw zoekt toch bescherming bij een man? Dat zit er toch in gebakken? Heerlijk weg kruipen onder zijn armen, tegen zijn borst ? Dan moet je niet met een dwerg aan komen zetten hoor.
    Hou jij daarvan dan?? Ik heb er nog wel twee in de tuin staan,, klein,koud en hard,,is t wat voor je?
    Ik kom ze met alle liefde brengen ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Marjan heeft het over zichzelf, zij houdt van dwergen,
    de rest van de vrouwelijke mensheid beslist niet

    waar je wel van kan houden is van een relatief kleine man (want als de nederlandse maat de standaard is), dan zijn mannen van een ander kleurtje al snel klein en niemand kan beweren dat die mannen niet ongelooflijk sexy zijn

    sexier dan de meterslange, nekverdraaiende hollander, die ik op mijn beurt weer schattig vind, omdat ze altijd van die benen hebben die in zitstand volkomen onpraktisch ogen, het zal niet de eerste keer zijn dat een vrouw over een mannenbeen struikelt;-)

    en tham als je dan toch iets uit je tuin aanbiedt stop het dan eerst in de magnetron, want zo'n koud cadeautje is natuurlijk niks hé

    BeantwoordenVerwijderen
  12. aaaargggghhh Anoniem dat was ik natuurlijk, wat is een Blogspot toch een bewerkelijke site

    assyma

    BeantwoordenVerwijderen
  13. @Bob
    Sorry. Ik wou je echt niet opjutten. Ik dacht dat het nu automatisch ging, daarom.
    @de rest
    Toen ik dat stuk schreef dacht ik nog: "De mannen van Café Molrat zullen zich hier totaal niet door aangesproken voelen"
    en gelijk hebben ze.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. @OZ
    en gelijk heb jij, dat je je daar niets van aan hebt getrokken

    assyma

    BeantwoordenVerwijderen
  15. @ Max
    Ik heb vanmorgen een stuk geschreven waar je in voorkomt. Die plaats ik later want die is behoorlijk pittig. Als ik genoeg heb van het experiment en jullie allemaal weg wil jagen.
    @assym
    dan doe je toch alleen een a
    dat gaat snel

    BeantwoordenVerwijderen
  16. "sexier dan de meterslange, nekverdraaiende hollander"
    nou nee, als je het mij vraagt.
    Ik hou van lang en blond. Daarom ben ik hier.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Assyma, een lelijke dwerg kan zich (behalve met zijn penis) alleen maar wapenen en profileren met humor, poezie, muziek en charme.
    Als een man voor mij een gedicht schrijft of lied zingt dan ben ik verloren.


    OZ, ik kan niet wachten op dat stuk. Ons krijg je alleen maar weg als je roze beertjes gaat plaatsen met een hartje op zijn buik waar 'happy wednesday' op staat.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik voel me bedreigd door vrouwen in groepen van meer dan twee en door magere intelligente mannen. Mijn voorkeur gaat uit naar of een lange man met blond voorkomen en blauwe/groene ogen of een man van minimaal 1.66 met een mediterraan uiterlijk. Ik heb 'm tot nu toe nog niet gevonden. Bij vrouwen telt uiterlijk ook niet zo: stoer, vrouwelijk opgepoetst, groot/klein, dik/dun, jong/oud; het maakt me geen flikker uit.
    Bij beide geslachten zijn intelligentie en empathie belangrijk om mijn aan/uitschakeling te bedienen. Ik heb ooit 'verkering' gehad met een grote, breedgeschouderde, blonde, blauwogige, slechts in vrouwen en motoren geïnteresseerde jonge god, maar dat feest heeft hooguit drie weken geduurd. Als je alle standjes op elke denkbare locatie hebt uitgeprobeerd wil je wel eens iets te kletsen hebben. Voor de mediterranen uit mijn verleden gold hetzelfde.
    Ik weet van veel vrouwen dat zij een beeld hebben van 'de man' voor wie zij aantrekkelijk zijn. Vaak klopt dit beeld niet weet ik uit (eigen) ervaring. "Jij op mij?!" kan een verassing of teleurstelling zijn.
    Intelligente vrouwen een bedreiging voor 'de man'? Ik geloof er niet in. Als dit een standaardregel zou zijn zou ik minder vrienden en meer vriendinnen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Marjan, kun je een voorbeeld geven van een man die zich bedreigd voelde door jou? Misschien ligt het er ook aan dat er in mijn complete beroepstak ongeveer nul vrouwen werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Bob, ik had het vaak met klanten, tuinders in het Westland of de kop van Noord Holland. Eikels die het normaal vinden om iedereen te belazeren, die niet willen betalen en nooit schuld zullen bekennen als er iets fout gaat.
    Vaak hebben ze amper opleiding maar doen wel alsof ze alles weten.
    Als ik dan liet merken dat ik ze door had, dat ik er meer verstand van had dan zij en dat ik het niet pikte dat ze niet betaalden dan voelden ze zich wel eens bedreigd.

    Ik heb zelfs een keer een klant aan het huilen gemaakt. Details kan ik niet geven, je weet immers maar nooit op het www.
    Inmiddels heb ik door hoe je als vrouw het spel het slimst kan spelen en dat werkt veel beter.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. @OZ: Bedankt voor de Chimsky-typ. Ik heb net even zitten te lezen bij Chimsky, alias Max Molovich, hij schrijft inderdaad leuk. "Interview met de penis van Berlusconi", "Rechts is het nieuwe links", kostelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. @Marjan: Ga je zelf huilen? Je hoeft je onderhandelingstechnieken niet te verraden, maar ik wil het wel graag weten.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Bob, de bijbeluitleg van Max M. is ook kostelijk, die volg ik al een hele tijd, ook op panzerfaust.

    Over die technieken. Nee ik ga niet op commando huilen. De techniek is vragen te stellen over onderwerpen waar mannen graag over vertellen en over dingen waar ze trots op zijn, zoals bijvoorbeeld hoe ze via hun computer in huis het bewegende schaduwdoek bedienen.
    Dan ontspannen ze zich al pratende. Verder is het belangrijk ze zoveel mogelijk waardering en erkenning te geven en dan (ik ben tenslotte vrouw en dan mag het) gaan roddelen over een concurrent en zeggen dat die waarschijnlijk erg slecht draait en een slechte ondernemer is en dat ik dat afleid uit het feit dat hij zo slecht betaalt.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. @Bob
    Ja, he
    Dit zijn mijn favorieten:
    http://chimsky.nl/?p=663
    http://chimsky.nl/?p=1188
    http://chimsky.nl/?p=893 (de schaduw-zomergasten!!)
    http://chimsky.nl/?p=832
    laat ik maar hier stoppen, de lijst is te lang.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. OZ, herkenbaar? Vertel jij er eens één.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. onee, ik niet. ik ben dom in dat soort dingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Bob, mijn favoriet, met afstand, ik ben tenslotte vrouw is:
    http://chimsky.nl/?p=1129

    Ik kan intelligente flauwekul altijd waarderen maar een huilende Max die net vader geworden is dat is toch even een klasse hoger.
    Ik had toen bijna gereageerd maar wilde niet dweperig overkomen. Bovendien raadde ik direct de naam van zoon M. en dat leek me niet de bedoeling.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Oz, ben jij dat bloemetje? Is dat ook Japans?

    BeantwoordenVerwijderen
  29. hoe komt dat ikoontje bij mijn reactie?
    Is dat ook God (zie chimsky/the 10 commandments)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. bob=god geloof ik
    alhier tenminste

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Goh, dus lange vrouwen, ik ben best lang:)Maar ik ben banger voor de man dan de man voor mij volgens mij:P Moet het wel een intelligente en leuke man zijn en niet die doorsnee die OZ beschrijft(die je wel veel ziet idd)
    Ik vind trouwens de NB vooral heel goed, teveel vrouwen zijn nog bezig zich mooi te maken voor..
    voor zichzelf zeggen ze dan..maar dat is lulkoek, want als ze alleen thuis zijn(of al jaren getrouwd) hebben ze de joggingbroek of huispak aan, dat zit zo lekker. nee, ze trekken vooral voor hun eigen lol die hoge hakken aan en strakke rokjes.

    De enige man waar ik mee getrouwd was ooit, was net ietsjes kleiner dan ik, en mijn beste vriendje van nu is een stuk kleiner. Kun je ook best bij wegkruipen hoor Tham, heb je echt geen beer voor nodig. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. @ Margreet, niet waar, Ik heb geen huispak of joggingpak ,nooit gehad en zal er ook nooit een kopen of dragen. En ik draag kleding voormezelf, maak me mooi voormezelf omdat ik dan uitstraal hoe ik me voel; Goed!
    En op dit moment heb ik idd dat strakke zwarte rokje aan..... Tot zo, want ik ga zo slapen,naakt!;) Zo zie je maar, je hebt vrouwen en vrouwen .. trusten

    Tham

    BeantwoordenVerwijderen
  33. @OZ: Misschien ten overvloede. Ik ben niet god, Blogger.com is god. Het icoontje is het plaatje dat je bij je profiel bij Blogger ingegeven hebt. Bij alle reakties op een blogspot-blog komt normaalgesproken dat icoontje mee. Natuurlijk alleen als de website kan herkennen dat jij het bent, m.a.w. als je je compleet aanmeldt bij het reageren. En als de beheerder van het blog de icons niet onderdrukt.

    Of had je liever gehad dat het geheimzinnig bleef?

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Voor wie straal je dat uit dan Tham? Voor jezelf?
    Ik heb ook geen huispak ofzoiets. Maar hoge hakken ook nooit gehad, geen vrouw kan mij wijsmaken dat die lekker lopen. Naakt slapen doe ik in de zomer soms, maar vannacht was het veels te koud..brr..lekker dikke piama aan hoor.
    Interessant dat je dat speciaal noemt met een uitroepteken trouwens ;P

    BeantwoordenVerwijderen
  35. bob
    Het gekke was dat ze aan en uit floepten, zomaar. Inmiddels ben ik er zelf achter gekomen dat dat te maken heeft met aangemeld zijn of niet, en met onder welke categorie ik reageer. Dat laatste was moeilijk te begrijpen, omdat ik vaak niet oplette waarop ik klikte. Ik geloof dat ik het nu doorheb.
    Over de links: ik weet wel hoe je een link maakt in html-codes, maar ik probeerde dat ooit bij Molrat en het werkte niet. Ik zal nogmaals proberen. dank voor de les!!
    En nu eens kijken of ik dat ikoontje nou wel of niet kan oproepen.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik zou de "Kortom. Mannen voelen zich bedreigd door vrouwen die uitblinken in iets waarin zij zelf uitblinken" van Molovich willen uitbreiden naar:

    Kortom. Mannen voelen zich bedreigd door zowel mannen als vrouwen die uitblinken in iets waarin zij zelf uitblinken.

    BeantwoordenVerwijderen